Vinyl

Forrige uke laget jeg et innlegg om hvordan man kunne gjenbruke gamle kofferter fra loppemarked, og viste eksempler på møbler og interiør man enkelt kunne lage med disse loppis-klassikerene.

Denne gangen står en annen loppemarked-klassiker for tur: VINYLPLATER! 

Disse finner du så og si overalt og til en billig penge! Man trenger jo ikke akkurat velge de dyreste utgivelsene når man skal bruke de til redesign og kreative prosjekter. Da holder det med et ukjent danseband fra de Sveitsiske Alper eller en stakkars jazzartist som aldri het slo gjennom. Her er det snakk om billig råmateriale, som skal bli til unike møbler og interiør-pieces!

1. Har du en slitt krakk fra 70 tallet der plastsetet har sprukket opp, eller en kjedelig trekrakk? Forny den ved å lime på et par vinylplater på setet!

photocredit: www.indulgy.com

 

2: Lag en unik klokke til veggdekor (ur, visere og tall fås kjøpt i f.eks. hobbybutikker og diy-utsalgssteder)

 photocredit: www.pinterest.com

 

3. Vin-stativ! Bruk varmepistol eller tilsvarende til å varme opp vinylplatene slik at de kan brettes, og brett de rundt en vinflaske før den avkjøles. Lag så mange hyller du trenger!

photocredit: www.recycleart.org

 #gjenbruk #retro #vinyl #loppemarked #bruktbutikk #diy #kreativt #hjemmelaget #møbler #budsjett #innredning #Interiør #inspo #inspirasjon #tips #hverdagstips #blogg #hverdag #gjørdetselv #hjemmesnekret #retro #redesign #interiørsinpo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits